Tarpeidesi mukaiset taksikuljetukset – säällä kuin säällä

Kokeneet, ammattitaitoiset kuljettajamme ovat aina valmiina palvelemaan sinua. Olemme taksiliiton ja kuorma-autoliiton jäsen, ja meiltä löytyy Suomen vahvimmat -sertifikaatti todistuksena laadukkaasta toiminnastamme. Meille laatu ja ammattimainen palvelu ovat tärkeitä, ja ihmisläheiset arvomme näkyvät kaikessa toiminnassamme. Taksin tilaaminen ja ennakkovaraaminen on tehty helpoksi. Kuljettajamme ovat säntillisiä ja täsmällisiä, asiakkaat noudetaan tarvittaessa sisältä kotoa ja autetaan auton kyytiin sekä vastaavasti saatetaan perille kohteessa. Palvelemme asiakkaitamme karjalaisella iloisuudella ja varmistamme, että palvelumme täyttävät kaikkien asiakkaiden odotukset – oli matkasi pitkä tai lyhyt. Taksiliikenne Kajanojalta tilattu taksi on onnistunut valinta ja mutkattoman kyydin tae.

Kalusto

Käyttämämme kalusto on moderni, toimiva ja ennen kaikkea turvallinen. Kaikki autot ovat läpäisseet tarvittavat tarkastukset ja huollot, ja pidämme kalustomme siistinä kyydistä toiseen. Kaikki automme ovat 1+8-paikkaisia, joten niihin mahtuu suurempikin seurue. Teemme henkilö-, edustus- ja hoivakuljetuksia asiakkaan toiveiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat vakiotaksikuljetukset, sopimuskuljetukset, yrityskuljetukset, laskutusasiakkaat, kunnat ja valtio.

Kahdessa autossamme on invahissi ja kaikissa paarivarustus. Saatamme sairaalasta kotiutuvat asiakkaamme turvallisesti perille kotiin ja viemme vaativampaakin kuljetusmuotoa vaativat potilaat osaavasti haluttuun kohteeseen.

Hoidamme ammattitaidolla:

  • pyörätuolikuljetukset
  • paarikuljetukset
  • ryhmäkuljetukset
  • henkilökuljetukset.
Valitse Taksiliikenne Kajanoja, voit olla varma matkasi onnistumisesta!

Hinnasto

Taksimatkan perusmaksu 5,90 € on voimassa arkisin klo 6–20 välisenä aikana ja lauantaisin klo 6–16 alkavissa kuljetuksissa. Muulloin perusmaksu on 9,00 €. Odotusajan hinta on 47,00 €/tunti. Ennakkotilaus 0 €.

Hinnoissamme ei ole piilotettuja kuluja. Voi tutustua hintoihin tarkemmin Taksi Saimaan hintalaskurin avulla täällä. Taksalaskuri kertoo kätevästi matkan hinnan jo ennen matkan alkua. Ota huomioon, että laskuri on suuntaa antava, ja voi muuttua reitin sekä odotus- ja ruuhka-ajan mukaan. Maksuvälineenä meillä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Teemme kuljetuksia myös sopimushinnoilla.

Varaa taksi