Kuljetus A. Kajanoja – täyden palvelun yritys

Yhteystiedot

Hoidamme paketti- ja tavarakuljetuksia sekä lähettipalveluita sopimuksen mukaan. Olemme kuorma-autoliiton jäsen ja toimimme Auramaa-yhtiöiden sopimusliikennöitsijänä. Kumppanuuden ansiosta käytössämme on erilaisia ajoneuvoyhdistelmiä,.

Miksi käyttää taksipalvelua rahtiin?

Monesti lähetettävä tavara on liian suuri postin kuljetettavaksi ja liian pieni kuljetuspalveluiden hyväksymäksi. Molempien vaihtoehtojen toimitusaikataulut voivat myös olla omiin tarpeisiisi sopimattomat tai ylittää budjettisi. Tällöin apuna voi olla taksin huolehtima tavarankuljetus. Taksit voivat kuljettaa tavaraa, kun kyydissä ei ole henkilömatkustajia. Kuriiri- ja tavarakuljetukset hinnoittelemme erikseen, ja niistä on sovittava etukäteen.

Tilaa taksin hoitama tavarankuljetus meiltä

Entä suuremmat tavarat, kuljetetaanko niitä?

Kun tavara on liian suuri meidän kalustollamme kuljetettavaksi, kuvaan astuvat rahtipalvelut, jotka hoidamme Auramaa-yhtiöiden sopimuskumppanina. Kumppanuutemme mahdollistaa suurempienkin kuljetusten hoitamisen, tarvittaessa ympäri Suomen. Jos olet varma siitä, että tarvitset rahtikuljetusta, voit ottaa yhteyttä suoraan Auramaa-yhtiöihin ja Suomen Kaukokiitoon. Jos olet epävarma, autamme mielellämme!

Paljonko tavarankuljetus maksaa?

Hintakysymykseen ei valitettavasti ole yhtä ainoaa oikeaa vastausta. Rahtia suunnitellessa on otettava huomioon kuljetettavan pakkauksen mitat, paino ja tilavuus sekä matkan pituus. Myös esineen ominaisuudet tai sen vaatimat kuljetusolosuhteet voivat liikuttaa hintahaarukkaa. Ota siis yhteyttä meihin, niin asiantunteva henkilökuntamme laskee sinulle hintaehdotuksen kuljetettavan lähetyksen ja määränpään perusteella.